Comarca

Els talls de llum, un problema a Vacarisses

L’Ajuntament exigeix solucions a l’empresa distribuïdora Endesa

Des de fa uns dies, la població de Vacarisses està patint talls en el subministrament elèctric. Per aquest motiu, l’Ajuntament s’ha posat en contacte amb l’empresa distribuïdora Endesa. De fet, han transmès una carta a la directora general d’Endesa Catalunya, Isabel Buesa, exigint una solució per la problemàtica que viu el municipi en els darrers dies.

L’alcalde del municipi, Toni Massana, explica la resposta que ha rebut per part de la distribuïdora elèctrica. “Endesa ens va comunicar que els talls de llum de la setmana passada es van donar per la presència de dues avaries. Tanmateix, ens han tornat a trucar per dir-nos que els talls de dilluns i dimarts estan relacionats amb una interferència desconeguda a la línia de Sant Vicenç”, indica. “Quan passa això, l’empresa ha de revisar la línia a peu”, afegeix.

Masana afirma que alguns dels talls van allargar-se massa en el temps. “La setmana passada vam tenir talls de llum que van durar fins a tres o quatre hores”, remarca. En aquest sentit, comenta que “va haver-hi un gran problema en la piscina municipal, ja que el filtratge no funcionava durant aquest temps i l’aigua va quedar tèrbola”. “Vacarisses pateix sovint talls de llum. Molesta. I més en aquests dies de calor”, declara Masana.

En aquesta situació, molts veïns de Vacarisses han mostrat la seva disconformitat a l’Ajuntament. “Hem rebut queixes dels veïns, però el subministrament elèctric no és competència nostra”, indica. L’alcalde del poble ha volgut mostrar el seu malestar per l’actuació d’Endesa a l’hora d’afrontar el problema. “A l’Ajuntament li costa trobar un interlocutor a l’altra banda. És excepcional que hàgim rebut una trucada”, expressa.

Treballs de manteniment

L’Ajuntament de Vacarisses ha informat els veïns que es duran a terme uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució el pròxim dilluns 24 de juliol i dimarts 25 de juliol.

És per això que s’haurà d’interrompre temporalment el subministrament d’energia elèctrica en algunes zones del municipi.

To Top