Comarca

Les meses electorals se sortegen de nou a Viladecavalls

El ple s’ha celebrat per les excuses admeses per la Junta Electoral

La sala de plens de l’Ajuntament de Viladecavalls ha acollit aquest dimecres 19 de juliol a les 9 hores una sessió extraordinària de Ple Municipal per a sortejar de nou la composició de les meses electorals per a les eleccions generals previstes per al 23 de juliol. Les nombroses excuses admeses per la Junta Electoral de Zona han estat el motiu de la repetició del sorteig.

Així mateix, la Junta Electoral ha recomanat a l’Ajuntament una nova composició de les meses electorals. L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, indica que “s’han aprovat fins a 29 recursos en el municipi. És un número elevat. A més, hi ha hagut altres al·legacions que no s’han pogut entregar.”. “És una tònica que s’està donant en molts municipis”, explica.

Tot i que la decisió de repetir el sorteig no ha estat de l’Ajuntament, Berenguer ho valora positivament per tal d’assegurar un bon funcionament del procés electoral aquest diumenge. “S’ha sortejat tot una altra vegada per assegurar que els col·legis electorals es puguin obrir a temps i no hi hagi problemes”, manifesta. “Tot i que el fet de tornar a sortejar les meses no ha estat decisió nostra, no hem rebut queixes per part dels veïns”, afirma.

El nou sorteig de les meses electorals s’ha celebrat a tan sols quatre dies de les eleccions generals. En aquest sentit, l’alcaldessa comenta que “els ciutadans que hagin de presentar al·legacions tenen molt poc temps de marge”.

Les meses electorals se sortegen de nou a Viladecavalls
To Top