Matadepera

Guillem Montagut, el nou alcalde de Matadepera

El nou alcalde ha estat escollit per sis vots i serà l’autoritat municipal durant els pròxims quatre anys

Sessió de constitució de l’Ajuntament de Matadepera / Miquel Badia

Matadepera ja té nou alcalde. Aquest dissabte 17 de juny s’ha celebrat la sessió pública extraordinària de constitució de l’Ajuntament del municipi, amb la presència de tots els regidors i públic matadeperenc. Guillem Montagut, de Som-hi Matadepera, s’ha proclamat alcalde per sis vots a favor.

L’acte ha iniciat amb la constitució de la Mesa d’edat, formada pels regidors Gabriel Pirla i Laura Ríos. A continuació, s’ha cridat als regidors electes, que han jurat i promès el càrrec que els ha estat confiat: Guillem Montagut, Estel Riera, Francesc Llobet, Jordi Mercader i Laura Ríos (Som-hi Matadepera); Marcel·lí Bosch, Núria Garcia, Gabriel Pirla i Dolors Martí (Junts per Matadepera), Nil López, Laia Sala i Sergi Enrique (Suma’t Matadepera) i Anna Piñol (Esquerra Republicana de Catalunya).

Una vegada constituït l’Ajuntament de Matadepera, els regidors han votat en secret per escollir l’alcalde. Guillem Montagut ha rebut 6 vots a favor (cinc vots de Som-hi Matadepera i el d’Anna Piñol, d’Esquerra Republicana de Catalunya). Per la seva banda, Nil López ha obtingut 3 vots (de Suma‘t Matadepera). Hi ha hagut 2 blancs, 1 abstenció, i 1 nul dirigit a Marcel·lí Bosch, que finalment no ha presentat candidatura.

Guillem Montagut ha acceptat el càrrec i ha jurat la presa de possessió. Seguidament, se li ha col·locat l’ingnia i se li ha entregat la vara. Montagut s’ha mostrat agraït i ha promès complir amb les obligacions corresponents. “No tot és un camí de roses i victòries, sense un gran equip això no hauria estat possible”, ha assegurat en el seu primer discurs com a alcalde. Guillem Montagut ha volgut agrair la feina feta i ha realçat l’esforç col·lectiu que ha dut a terme tot el seu equip. “Ens agradaria recuperar l’esperit de poble, recuperar les entitats que tenen ganes de fer coses pel poble, volem escoltar a tothom i fer que Matadepera sigui cada dia millor”, ha conclòs el nou alcalde de Matadepera.

To Top