Comarca

Inicien els treballs de neteja forestal a Viladecavalls

La campanya quedarà enllestida a finals de maig

Ja han començat els treballs de neteja forestal de les franges de protecció contra incendis del municipi vallesà, una actuació que s’espera que quedi totalment enllestida al llarg d’aquest mes de maig.

Els treballs a les Carenes de Can Turu, Can Corbera, La Planassa, Sant Miquel de Guanteres, Can Pepet, el Molinot i el Nucli Urbà, se centraran en la desbrossada i poda, a més de realitzar alguna tala puntual quan sigui aconsellable. D’aquesta manera es podrà garantir l’eficàcia d’aquestes franges de seguretat de 25 metres d’amplada davant de la possible presència del foc.

L’abast dels treballs serà de 51,4 hectàrees i suposarà actuar en la següent superfície a cada nucli: Can Corbera (2,80 ha); Carenes Can Turu (12,18 ha); el Molinot (7,61 ha); la Planassa (3,93 ha): Sant Miquel de Guanteres (14,88 ha); Can Pepet (3,08 ha) i al nucli urbà (6,92 ha).

Les actuacions previstes es duran a terme les setmanes vinents amb dos grups de treball que executaran les tasques programades simultàniament.

To Top