Comarca

Torna el programa Let’s Clean Up Europe!

Torna la recollida ciutadana d’escombraries a boscos i rieres

La neteja serà dissabte 6 de maig a Rellinars i diumenge 7 de maig a Viladecavalls

Una societat civil apoderada que també s’encarrega de la cura dels entorns naturals. Aquesta és la filosofia amb la qual el municipi de Viladecavalls entoma una nova edició del programa Let’s Clean Up Europe!, una iniciativa promoguda per la Unió Europea que té la voluntat de donar visibilitat al problema que suposa l’abocament de residus en els entorns naturals.

De fet, Viladecavalls celebrarà la diada el pròxim diumenge 7 de maig, amb una actuació de neteja que s’iniciarà a les 9.30 hores. El punt de trobada serà l’encreuament del Camí de Baiona amb la carretera B-120, on es donarà la benvinguda als participants i es lliurarà el material per a la recollida. Posteriorment, a les 11.30 hores, està prevista la finalització de la neteja i el càlcul de la quantitat de deixalles recollides.

També a Rellinars

No és l’únic municipi vallesà que s’hi afegeix. Rellinars també té previstes actuacions ciutadanes de neteja de rieres, així com actes de conscienciació.

Divendres, per exemple, celebren una xerrada sobre com reduir el consum de plàstic a les llars, dins la programació de Viu el Parc. Dissabte 6 de maig, serà el dia de la implementació del Let’s Clean Up Europe! a l’entrada del poble. Finalment, la jornada de diumenge torna el Cros Escolar i la Milla Catalana; com a accions d’esport saludable i per a totes les edats.

To Top