Comarca

Millores de connexió a la línia L67 de Castellbisbal

A partir de dimarts, passarà a tenir una connectivitat més directa direcció Barcelona durant els dies feiners

El Departament de Territori ha anunciat millores de connexió de la línia L67 que enllaça els municipis de Castellbisbal, el Papiol, Molins de Rei i Barcelona a partir d’aaquest dimarts.

La línia L67 passarà a tenir una connectivitat més directa direcció Barcelona durant els dies feiners, ja que l’autobús no s’aturarà a la parada de l’Hospital Moisès Broggi. D’aquesta manera, continuarà el seu trajecte cap a la capital catalana. No obstant això, durant els caps de setmana i els festius, l’autobús continuarà fent parada a l’Hospital com es feia amb anterioritat, segons ha informat fonts municipals.

D’altra banda, davant l’augment de demanda d’ampliació del servei de bus, es disposarà una nova expedició per sentit a primera hora del matí de dilluns a divendres i una nova sortida per sentit els cap de setmana, festius i feiners d’agost.

Canvi en els horaris

Cal tenir en compte que les incorporacions d’aquests nous canvis comportaran una modificació en els horaris habituals durant els dies feiners en un interval entre 5 i 10 minuts.

Millores de connexió a la línia L67 de Castellbisbal
To Top