Matadepera

Marcel·lí Bosch, alcaldable de Junts a Matadepera

La número 2 serà Núria Garcia

Marcel·lí Bosch i Núria Garcia.

Marcel·lí Bosch, actual primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Matadepera, serà l’alcaldable de Junts en les pròximes eleccions municipals. La formació independentista va anunciar a última hora d’aquest dimecres el seu cap de llista per als comicis que tindran lloc el proper diumenge 28 de maig. La número 2 serà Núria Garcia, quarta tinent d’alcalde.

La candidatura presentada el passat dilluns pel també portaveu de la formació i regidor, Marcel·lí Bosch, i Garcia va rebre l’aval dels militants matadeperencs, que la van ratificar en una votació telemàtica que va tenir lloc durant dos dies: aquest dimarts i dimecres.

En declaracions recollides per Matadepera.cat, Bosch ha manifestat que “cal treballar amb un model de governança que escolti la gent i que faci que la relació entre administració i ciutadania sigui molt més propera”, mentre que Garcia ha declarat que els Ajuntaments “són el primer nivell des del que s’ha de treballar per una Catalunya independent, i aquesta candidatura fa més forta la formació i aglutina diferents sensibilitats”.

Marcel·lí Bosch (Matadepera, 1973) és graduat en Prevenció i Seguretat Integral per l’Escola Universitària de Prevenció i Seguretat Integral (UAB). Des de l’any passat és professor col·laborador de l’assignatura Models Integrats de Gestió: Seguretat del Grau de Prevenció i Seguretat Integral. És el president de l’Àmbit Sectorial de Seguretat i Defensa a Junts x Catalunya, i des del 2006 treballa com a bomber de l’SPEIS de l’Ajuntament de Barcelona.

Per altra banda, Núria Garcia (Terrassa, 1963) és diplomada en Traducció i Interpretació (UAB). Representant electa de l’Assemblea del Consell per la República, va ser coordinadora de l’Assemblea Nacional Catalana a Matadepera, consellera nacional de Junts x Catalunya i membre de la Sectorial de Cultura. Actualment compagina la tasca política amb l’empresa familiar.

Tant per a Bosch com per Garcia serà el seu tercer mandat si surten escollits. Bosch és actualment Regidor de Seguretat i Protecció Civil, Medi Ambient i Activitats, i Garcia ho és de Cultura, Promoció econòmica, Ocupació, Turisme, Solidaritat i Teixit Associatiu.

Aquesta és la segona candidatura que es presenta a les municipals d’aquest 2023. El mes de març de l’any passat ERC va presentar l’actual regidora Anna Piñol com a cap de llista.

To Top