Comarca

Nova polèmica a la discoteca Waka

El local d’oci nocturn torna a ser trending topic a Twitter per un vídeo de contingut sexual

La discoteca Waka Sabadell segueix generant polèmiques. Aquest dilluns s’ha convertit de nou en trending topic a Twitter. S’ha filtrat un vídeo sexual enregistrat aquest cap de setmana a la pista de ball del local d’oci nocturn, ubicat a Sant Quirze. En ell s’hi veu una noia fent una felació a un noi al mig de la pista de la discoteca. Segons testimonis dels fets, els joves havien begut i, en adonar-se que els estaven enregistrant, van aturar l’acte.

L’episodi ha despertat noves crítiques contra la discoteca. Alguns usuaris han reclamat major seguretat al recinte i lamenten que “no hi hagi cap mena de control”.

No és el primer cop que Waka Sabadell protagonitza polèmiques a les xarxes socials. L’espai d’oci nocturn acumula prop de 200 actuacions policials registrades en un any, amb gairebé una cinquantena d’agressions i més d’una trentena de detencions.

L’Ajuntament de Sant Quirze ha expressat repetidament que la discoteca causa múltiples molèsties al municipi. Alhora, ha demanat en diverses ocasions ajuda al departament d’Interior per augmentar-hi la seguretat.

Nova polèmica a la discoteca Waka
To Top