Comarca

La 3a Vacavolta de Vacarisses va recórrer 310 quilòmetres

160 motos van prendre part en aquesta prova no competitives

Imatge de la sortida de la Vacavolta, organitzada pel Moto Clàssic Vacarisses

El Moto Clàssic Vacarisses va organitzar la tercera edició de la Vacavolta, doblant la participació de l’any passat amb un total de 160 motos. A banda de la ja tradicional concentració de motos clàssiques, que va arribar enguany a la trentena edició, la “rider” de 310 quilòmetres va esdevenir tot un èxit. Les inscripcions, limitades a 160 màquines, es van tancar abans d’hora.

Aquesta ruta no competitiva va ser de 310 quilòmetres. Hi van prendre part tota mena de motos. El recorregut es va iniciar al pavelló municipal de Vacarisses i es va transitar per carreteres emblemàtiques de diverses comarques catalanes. Va acabar a l’Hotel El Bruc amb un dinar on hi van prendre part 204 persones.

El recorregut va transcórrer per la Catalunya central: Vacarisses, Piera, Santa Maria de Miralles, el Mas del Plata, Farena, Prades, Maldà, Guimerà, Santa Coloma de Queralt, Jorba, Rubió, Castellfollit del Boix, Sant Salvador de Guardiola i El Bruc.

Tot i el temps inestable, la prova es va desenvolupar amb absoluta normalitat, sense incidents de cap mena i dins dels horaris previstos.

La 3a Vacavolta de Vacarisses va recórrer 310 quilòmetres
To Top