Comarca

El municipi disposarà de dues depuradores entre el 2022 i el 2023

L’Ajuntament d’Ullastrell i l’Agència Catalana de l’Aigua (Aca) han consensuat iniciar el pla de treball que ha de portar al municipi a disposar de dues estacions depuradores d’aigües residuals (Edar). La primera anirà situada al nucli de Ca n’Amat, en un espai de la riera de Salzes. La segona s’ubicarà en el nucli urbà de la població i se situarà en el torrent del Comú.

Ambdues depuradores tindran com a funció sanejar les aigües residuals dels habitatges per poder-les enviar netes a les lleres de les rieres i torrents.

Els projectes es redactaran i licitaran durant el pròxim 2021 i es preveu que l’execució de les obres es portin a terme entre el 2022 i el 2023, segons va informar l’Ajuntament d’Ullastrell en un comunicat.

Responsable
L’equip de govern considera que aquest és un altre gran pas en la defensa del medi ambient i, al mateix temps, una obligació com a comunitat i municipi de gestionar de forma correcta i responsable les aigües residuals que es generen. Darrerament, Ullastrell va iniciar el sistema de recollida "porta a porta" per gestionar els residus i ara enceta el projecte per gestionar correctament les aigües residuals.

To Top