Comarca

El govern local del PSC i En Comú Podem presenta el pla de mandat

L’executiu local, format pel PSC i En Comú Podem (ECP) i que governa amb majoria, ha presentat el seu pla de mandat per al període 2019-2023, en què es concreten les línies bàsiques que regiran la seva gestió durant els pròxims tres anys i mig. El document, que està a disposició de la ciutadania a través del web municipal (rubi.cat), marca l’estratègia i les actuacions polítiques prioritàries, així com un seguit de compromisos que adopta l’Ajuntament amb tots els rubinencs, tots ells alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030.

El pla de mandat s’estructura en sis línies estratègiques: la lluita contra la pobresa i l’exclusió social; l’educació equitativa i la millora dels serveis de la salut pública; la convivència, el civisme i la seguretat ciutadana; la lluita i la promoció del dret a l’habitatge; la reactivació econòmica i la lluita contra l’atur; i aconseguir una ciutat sostenible que implementi un pla actiu de transició ecològica.

Model
"La sinergia entre els dos grups municipals que integren l’equip de govern -PSC i ECP- ha donat com a resultat un document de treball sòlid, que suma valors i prioritats i que vol caminar cap a un model de ciutat justa, solidària, igualitària, educadora, formadora, participativa, metropolitana i sostenible", va assegurar l’alcaldessa, la socialista Ana María Martínez.

En aquest mateix sentit, la segona tinenta d’alcaldia i portaveu d’En Comú Podem, Ànnia Garcia, es va referir al treball previ que han dut a terme els dos grups municipals per consensuar el pla de mandat. "Aquest pla -va explicar Garcia- és alguna cosa més que un full de ruta, perquè ha suposat la base de la negociació de l’acord de govern. Quan al setembre vam decidir entrar al govern local, aquest pla de mandat ja estava treballat, ja hi havia una base molt sòlida […]. Per tant, ara posem el segell definitiu a aquest acord de govern, que ens està permetent tirar endavant molts dels projectes inclosos en aquest document".

To Top