Comarca

Més de 150 actuacions al Pla d’Actuació Municipal 2019-2023

L’equip de govern de l’Ajuntament de Viladecavalls -Treballem Junts per Viladecavalls, PSC i el regidor no adscrit Carlos Méndez- ha dissenyat el Pla d’Actuació Municipal (PAM) per a l’actual mandat 2019-2023, amb més de 150 actuacions agrupades en quatre grans àmbits: el de presidència-alcaldia, el servei a les persones, la gestió econòmica i el de territori i sostenibilitat.

El PAM s’ha redactat amb l’objectiu de disposar d’un full de ruta de l’acció municipal, que sigui obert a les aportacions dels veïns del municipi i on es pugui consultar el grau de compliment d’aquest compromís de l’equip de govern vers la ciutadania, explica el Consistori en el seu web.

En la redacció del PAM s’han integrat també els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, amb la voluntat de crear un projecte de poble que sigui integrador; que lluiti contra la pobresa, la desigualtat i la injustícia; que fomenti la igualtat de gènere; que tingui cura de la salut de les persones; i que sigui sostenible.

Accés a la informació
Que la ciutadania disposi d’un Pla d’Actuació Municipal on poder consultar les línies estratègiques de l’Ajuntament i la seva acció fa palesa la voluntat de l’actual govern de continuar treballant per la transparència, l’accés a la informació i la participació ciutadana, així com de la tasca negociadora dels tres espais polítics que componen l’equip de govern per assolir acords i compromisos orientats a la millora constant de Viladecavalls, segons explica el comunicat.

Diu l’alcaldessa, Cesca Berenguer (Treballem Junts per Viladecavalls), al butlletí municipal Vilactiva que “fem, d’aquesta manera, una passa més a favor de la transparència en l’acció de govern, posant des del primer moment, si em permeteu l’expressió, les cartes a sobre de la taula”. I afegeix que “aquest fet és ja, per si sol, una garantia que es faran tots els esforços per a assolir els propòsits que ens hem marcat. Lluny de la idea que les promeses polítiques s’escriuen sobre paper mullat, volem realitzar propostes fermes”.

To Top