Comarca

Planificació de millores en la gestió de residus

El president del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, l’alcalde de Matadepera Nil López, es va reunir dimarts amb el director de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, en la primera trobada institucional i de treball de les dues administracions en aquest mandat.

El nou president del Consorci va plantejar a Tost les prioritats de l’ens pels pròxims anys, centrades en el fet que la comarca pugui complir els objectius de reciclatge previstos per la UE.

Complicitat
Aquesta primera reunió de treball ha reprès el treball conjunt entre les dues institucions que col·laboren habitualment en la seva tasca diària. El president del Consorci va traslladar al director de l’ARC “la voluntat de treball conjunt, amb complicitat i respecte institucional”.

A més, Nil López, va remarcar que “encetem un nou mandat i som conscients que tenim feina al davant”. “La gestió dels residus -va continuar- és un tema cabdal en la lluita contra l’emergència climàtica i en l’agenda dels Objectius de Desenvolupament Sostenible i per això hem volgut, des del primer moment, anar de la mà de l’Agència de Residus de Catalunya per planificar les accions futures a realitzar”.

To Top