Terrassa

Un truc fàcil per alliberar espai al mòbil

La manca d’espai per a l’emmagatzematge és un dels problemes més habituals amb què es troben els usuaris

La manca d’espai per a l’emmagatzematge és un dels problemes més habituals amb què es troben els usuaris. Això pot provocar que el dispositiu rendeixi a una velocitat més lenta de l’habitual. El que alguns no saben, però, és que la solució és sovint molt senzilla i només implica un senzill procés de neteja interna.

I és que, més enllà de determinades aplicacions que moltes vegades són imprescindibles i no es poden eliminar, una de les coses que més espai ocupa són les imatges i els vídeos que rebem a WhatsApp. Tothom està en algun grup multitudinari on s’envien múltiples arxius multimèdia. Tot això va fent una pila de gigues ocupats que, més aviat que tard, acaba omplint la capacitat d’emmagatzematge del mòbil.

Per aquest motiu, cal configurar l’aplicació perquè aquests arxius no es descarreguin sense la voluntat activa de l’usuari. És a dir, que hagis de clicar la icona de descarregar manualment. D’altra banda, cal buidar sovint la paperera de WhatsApp. Per fer-ho, s’ha d’obrir l’administrador d’arxius (“Arxius” o “Gestor d’arxius”, segons el mòbil) i accedir a l’emmagatzematge intern o emmagatzematge principal. Aleshores, accedir a la carpeta de “media”, clicar a “WhatsApp” i eliminar les imatges, els vídeos, els àudios i els documents.

Un truc fàcil per alliberar espai al mòbil
To Top