Terrassa

MútuaTerrassa rep quatre premis IQVIA TOP 20

L’hospital unversitari ha estat distingit per la seva Gestió Hospitalària Global

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) ha estat guardonat aquest migdia, en el marc de la XXV edició dels Premis IQVIA TOP20 celebrats a Madrid, amb un total de quatre premis que posen en valor la seva qualitat assistencial.

En aquest sentit, ha rebut els reconeixements a les àrees de l’Aparell Digestiu, PediatriaMusculoesquelètic i també ha estat distingit per la seva Gestió Hospitalària Global. Aquesta darrera  distinció és el reconeixement més rellevant del certamen ja que inclou totes les àrees assistencials de l’hospital. L’HUMT també ha estat finalista a les nominacions per les àrees de la dona, sistema nerviós  i ronyó i vies urinàries. 

Un total de 201 hospitals i centres sanitaris de tot el país -públics i privats- han participat a la vint-i cinquena edició d’aquests premis que anualment convoca l’entitat de serveis d’informació sanitària  IQVIA. Enguany ha estat l’edició amb més participació des que se celebra. Els guardons avaluen als  centres participants en funció de la seva mida i grau d’especialització, en base a indicadors de qualitat,  funcionament, eficiència i bones pràctiques. 

Els premis a les tres àrees d’especialització han estat recollits per Marc Matarodona, cap de l’Àrea de Qualitat Assistencial i Seguretat del Pacient de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa (FAMT), i el guardó que posa en valor la Gestió Hospitalària Global de l’HUMT ha estat recollit Yolanda  Cuesta, directora gerent de la FAMT.

To Top