Terrassa

Premi IQVIA TOP 20 al CST a la Gestió Hospitalaria Global

El centre ha estat finalista en l’àrea de Digestiu

Aquest migdia ha tingut lloc a l’Auditori Pablo VI de Madrid el lliurament dels Premis IQVIA  Hospitals TOP 20 2024, on el Consorci Sanitari de Terrassa ha estat guardonat amb el Premi TOP  20 en la categoria de Gestió Hospitalària Global i finalista en l’àrea de Digestiu. 

Amb vint-i-cinc anys d’història TOP20 és el programa d’avaluació hospitalària degà a Europa. Al  llargs dels anys, més de 250 hospitals espanyols tant públics com privats, han participat en  aquest programa que celebra els patrons de bona pràctica i reconeix públicament als hospitals  amb el millor balanç de resultats en base a dades objectives. El programa està basat en  indicadors objectius de qualitat assistencial, de funcionament i d’eficiència econòmica obtinguts  a partir de l’anàlisi de més de 120 indicadors objectius que avaluen 30 processos de 8 àrees  clíniques. 

El Consorci Sanitari de Terrassa ha estat guardonat en diverses edicions anteriors. Enguany ha  estat Jaume Boadas, cap del Servei de Digestologia del CST l’encarregat de recollir el premi del  Consorci Sanitari de Terrassa. Aquest guardó evidencia el compromís de l’organització amb  l’excel·lència i mostra l’alt nivell de tots els seus professionals.

To Top