Terrassa

El nefròleg del CST Vicent Esteve, nou president de la Societat Catalana de Nefrologia

Les seves línies d’investigació estan centrades en la millora de la capacitat funcional i condició física del pacient renal mitjançant l’exercici físic

Vicent Esteve, metge adjunt al cap de Servei de Nefrologia del CST, ha estat nomenat  recentment president de la Societat Catalana de Nefrologia.  

La seva carrera es caracteritza per una sòlida formació acadèmica i una experiència professional en la pràctica clínica, la recerca i la docència en l´àmbit de la  nefrologia.  

Les seves línies d’investigació estan centrades en la millora de la capacitat funcional i condició física del pacient renal mitjançant l’exercici físic, essent actualment  coordinador nacional del Grup Espanyol Multidisciplinar d’Exercici Físic en el Malalt  Renal (GEMEFER) i un dels impulsors de la introducció dels fisioterapeutes en la cura del  pacient renal.  

El seu nomenament com a president de la Societat Catalana de Nefrologia és un  reconeixement a la seva trajectòria professional, dedicació i compromís amb el pacient  renal. A més suposa un gran repte per continuar impulsant l’avenç científic en el món de la nefrologia després de l’aparició en els últims anys de noves estratègies terapèutiques per intentar retardar la progressió de la malaltia renal crònica.

To Top