Terrassa

Un dels refrescs menys consumits és el més saludable

A diferència d’altres begudes amb gas, aquesta conté nutrients útils per al nostre cos però ens estalvia els sucres i les calories

Els refrescos són una de les begudes més consumides pel seu sabor refrescant. De fet, a l’estiu augmenten les seves vendes. Ara bé, la gran quantitat de sucres i calories que contenen aquests productes fa que no siguin els més saludables per al nostre organisme. Però sí que n’hi ha un que precisament no és massa comprat al mercat i que és molt saludable.

Parlem de l’aigua amb gas, que és una opció igual de refrescant i efectiva per combatre la deshidratació que la resta de begudes que contenen gas. A més, fuig de totes les substàncies de productes com la Coca-cola, la Fanta, les begudes energètiques o les alcohòliques, unes substàncies que no són gens favorables per al nostre organisme.

Un dels principals beneficis de l’aigua amb gas és que pot facilitar les digestions pesades gràcies a l’àcid carbònic, que estimula la secreció de sucs gàstrics. A banda, es tracta d’una beguda que conté diversos nutrients positius per al nostre cos. Alguns estudis asseguren que pot contribuir a regular els nivells de colesterol. Per altra banda, el principal punt a favor de l’aigua amb gas és que no té calories.

To Top