Terrassa

Tres ferits en un nou accident d’un bus a Terrassa

La topada ha tingut lloc a tocar de l’Hospital de Terrassa

Els vehicles implicats, minuts després de la topada / @antiradarcatala

Nou accident amb un autobús implicat a Terrassa. Almenys tres persones han resultat ferides aquest dimecres en topar un autobús municipal i un turisme a la carretera N-150, a l’encreuament amb la carretera de Torrebonica.

L’accident s’ha produït a les 10.28 hores a la cruïlla que dona accés a l’Hospital Universitari de Terrassa. Dotacions policials i del SEM han acudit a la zona juntament amb quatre unitats de Bombers de la Generalitat, cos que ha mobilitzat també a membres del Grup Operatiu de Suport (GROS). En principi, no hi havia persones atrapades ni entre els passatgers del bus ni en el turisme.

Segons les primeres informacions, els tres ferits viatjaven en l’autobús. En l’automòbil només hi havia un ocupant.

Operatiu d’emergències

A les 10.54 hores, les víctimes ja havien estat ateses per personal sanitari. No consta que presentessin lesions de caràcter greu. El passatge ha estat traspassat a un altre autobús, mentre que el cotxe ha estat apartat a una zona segura per a la seva posterior retirada.

L’última dotació de bombers que ha treballat en la zona ha tornat a les seves instal·lacions a les 11.40 hores. Aquest dimarts va tenir lloc a Terrassa, a Sant Llorenç, un altre accident amb un autobús implicat, en aquest cas amb dos ferits.

To Top