Terrassa

Modificacions al servei de l’R4 de Rodalies la nit de dissabte a diumenge

Hi ha diversos trens amb sortida o destí a Terrassa afectats

Un tren de Rodalies a Terrassa / Nebridi Aróztegui

El servei de trens de les línies R3, R4 i R7 de Rodalies de Catalunya es veuran afectats en algunes franges horàries de la nit de dissabte a diumenge. A les estacions de Montcada Bifurcació i Cerdanyola no hi circularan trens des d’aquest proper dissabte 12 d’octubre a les 23 hores fins l’endemà diumenge dia 13 a les 10 hores. Renfe ha anunciat aquesta interrupció arran d’un canvi de programari informàtic en aquestes dues estacions.

Per compensar la interrupció, l’operadora habilitarà un transport alternatiu amb autobusos. Hi ha previstes 14 circulacions per traslladar els passatgers dels darrers trens de dissabte i de les primeres expedicions de diumenge al matí.

En el cas de l’R4, la línia que passa per Terrassa, els viatgers circularan en autobús entre Barcelona Fabra i Puig i Sabadell Sud. Els trens afectats de dissabte són els que surten de Vilafranca a les 21.52 hores i de Sant Vicenç a les 22 hores, tots dos amb destí Terrassa. Diumenge es veuran afectats els que surten a les 4.48 hores de Martorell cap a Terrassa i el que surt de Terrassa a les 5 hores cap a Sant Vicenç de Calders.

Modificacions al servei de l’R4 de Rodalies la nit de dissabte a diumenge
To Top