Terrassa

Aquests són els canvis a la direcció d’àrees municipals de Terrassa

Cristina Escudé serà la nova coordinadora general de l’Ajuntament

Revolució a l'estructura directiva municipal / NEBRIDI ARÓZTEGUI

L’Ajuntament de Terrassa ha anunciat la renovació de part de l’estructura directiva municipal després dels canvis realitzats en les delegacions del cartipàs per la nova configuració política de l’equip de govern, així com per la marxa de diferents tècnics municipals a la Generalitat. Cristina Escudé serà la nova coordinadora general i Montserrat Prat, directora de l’àrea de Projecció de la Ciutat.

El nou cartipàs municipal manté el nombre d’àrees però amb una distribució diferent, destacant la creació de l’àrea de Transició Ecològica, i la fusió de les àrees d’Acció Social i de Cicles de la Vida i la de Participació, Qualitat Democràtica i Drets Humans, en una de sola, sota la denominació d’àrea d’Acció Social, Participació i Qualitat Democràtica.

El govern de Jordi Ballart s’estructura en sis àmbits de direcció política directa, encapçalats pel propi alcalde i sis tinents d’alcalde. Aquests sis àmbits “determinen les grans àrees dintre de les quals se situen els serveis municipals, empreses municipals i organismes, tant els del propi Ajuntament com aquells en els quals participa. Cada àrea compta amb una direcció, i tres d’elles compten amb una subdirecció, atenent el gran volum de competències o recursos que gestionen, i amb l’objectiu de garantir la màxima eficiència en l’execució de les prioritats del mandat“, destaca el govern.

Així, els canvis en l’equip directiu que es realitzaran, abasten tant les noves àrees que s’han previst, com d’altres modificacions, que es realitzen “per continuar avançant en la millora de l’eficiència i l’efectivitat de l’acció de govern, també a nivell directiu, com tècnic”, afegeix.

Aquests són els canvis en l’equip directiu:

Coordinació General

Cristina Escudé Blasi. Funcionària de carrera i llicenciada en Dret, ha estat directora de l’àrea d’Urbanisme i Sostenibilitat en l’anterior mandat, i actualment era subdirectora de l’àrea de Territori i Sostenibilitat.

Àrea d’Acció Social, Participació i Qualitat Democràtica

Directora: Teresa Buch Llorach. Funcionària de carrera, llicenciada en psicopedagogia, ha ocupat els llocs de directora dels Serveis d’Educació i en aquest mandat ha estat la directora de l’àrea de Promoció Econòmica i Educació.

Àrea de Projecció de la Ciutat

Directora: Montserrat Prat Bravo. Llicenciada en Ciències de la Informació. Actualment ocupava la gerència de la Societat Municipal de Comunicació de Terrassa.

Àrea de Promoció Econòmica i Educació

Director: Marc Girol Mur. Funcionari de carrera, llicenciat en Dret. Actualment ocupava la Direcció de Serveis d’Activitats Econòmiques d’aquesta mateixa àrea.

Subdirectora: Helena Alcaraz i Torruella. Funcionària de carrera, llicenciada en Ciències de la Informació. Actualment ocupava la direcció de l’àrea de Projecció de la Ciutat.

Àrea de Transició Ecològica

Directora: Anna Crispi Sucarrats. Funcionària de carrera, llicenciada en Enginyeria Industrial Química, especialitzada en Medi Ambient. Fins ara ocupava la Direcció de Serveis de Medi Ambient.

Àrea de Territori

Subdirectora: Mercè Peralvo Ferrer. Funcionaria laboral, Arquitecta Tècnica i Enginyera d’Organització Industrial. Actualment era Directora de Serveis de Patrimoni i Manteniment.

Pel que fa la resta de directors i directores, es mantenen les atribucions a les seves respectives àrees tal com estaven distribuïdes fins ara. Així, Miquel Pérez Almudaina  continua al capdavant de l’àrea de Presidència; M. Àngels Mira Cortadellas, a Territori; i Montserrat Martínez Soler, com a directora de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert, amb Anna Cardellach Giménez, com a subdirectora.

To Top