Terrassa

Nova ubicació d’un punt d’informació municipal a Terrassa

L’oficina de les àrees de Territori i de Transició Ecològica baixa al vestíbul al carrer del Pantà

Nou punt d'informació al carrer del Pantà número 20

L’Ajuntament de Terrassa ha canviat de lloc el punt d’informació de dues àrees municipals. La mudança no és molt lluny, però: passa de la segona planta de l’edifici on era, al carrer del Pantà, al vestíbul.

El canvi afecta al punt d’informació de les àrees de Territori i de Transició Ecològica, al número 20 del carrer de Pantà 20. L’Ajuntament ha informat aquest dimarts que la ubicació es trasllada, dins el mateix edifici, al vestíbul d’entrada. “L’objectiu és oferir una millor atenció a la ciutadania i facilitar les gestions i tramitacions”, afirma el consistori. La intenció d’aquesta modificació passa per apropar aquest servei a la ciutadania per informar-la, assessorar-la i facilitar els tràmits municipals dels diversos serveis vinculats amb aquestes dues àrees.

Aquests són els horaris

L’oficina funcionarà amb un equip de tres persones, en horari de 8 a 15 hores, i de dilluns a divendres. Alguns dels tràmits que es poden fer, físicament, en aquest punt d’informació són: presentació d’instàncies i documentació al Registre General de l’Ajuntament, gestió de diferents qüestions relacionades amb els animals de companyia (com ara altes i baixes del registre, canvi de propietari o comunicació de pèrdua), certificats urbanístics (com són les comunicacions prèvies d’obres, de primera ocupació; de reforma o adequació de locals, de serveis i instal·lacions, etc) o pagaments de taxes urbanístiques, de gestió de residus o de tinença d’animals domèstics, entre d’altres.

També s’hi pot dur a terme la gestió de bonificacions i ajuts socials a la factura de l’aigua. L’Ajuntament recorda que molts dels tràmits es poden realitzar a través de la seu electrònica municipal.

To Top