Terrassa

Comença el tall de trànsit al carrer de Garcia Humet de Terrassa

Les restriccions duraran sis setmanes

Moment del tall a la plaça de la Creu Gran / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Comença el tall de trànsit. A les 10.17 hores d’aquest dilluns, després de la franja horària d’entrada a les escoles, uns operaris han col·locat tanques a l’accés al carrer de Garcia Humet des de la plaça de la Creu Gran. S’iniciava així el tancament d’aquest vial clau en la mobilitat de vehicles al Centre de Terrassa, clau en els moviments al voltant de MútuaTerrassa, de la plaça del Doctor Robert. Les restriccions duraran sis setmanes.

Cartell d’anul·lació d’una parada de bus / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Aquest dilluns mateix s’han instal·lat cartells informatius sobre la mesura, implantada degut a unes obres de col·locació de nous embornals o reixes al centre de la calçada i l’asfaltat de tot el carrer, un vial de 280 metres amb el paviment molt deteriorat.

Alteracions al servei d’autobusos

Les obres es desenvoluparan en tres fases, amb diferents afectacions. Aquí podeu trobar la informació sobre els treballs, el calendari i les alteracions de trànsit, incloses les relacionades amb el transport públic. Pel carrer de Garcia Humet passen quatre línies de busos municipals: L1 (direcció Sant Llorenç), L3 (direcció la Grípia), L6 (direcció Can Roca) i L7 (direcció Can Jofresa).

Tanca amb informació a tocar de l’estació del Nord / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Els vehicles que arriben a la Creu Gran i no poden baixar per Garcia Humet cap a la plaça del Doctor Robert han de girar a l’esquerra i pujar pel carrer del Mas Adei en direcció al passeig del Vint-i-dos de Juliol, per baixar pel carrer de Salmerón. Aquest darrer carrer, i el del Mas Adei, ja han absorbit aquest matí de dilluns un increment considerable de trànsit.

/ NEBRIDI ARÓZTEGUI

La Policia Municipal ha reforçat el servei a la zona. Un agent donava pas alternatiu a la intersecció del carrer de la Creu Gran amb el del Mas Adei. D’altres controlaven els voltants de la plaça de l’estació del Nord.

To Top