Terrassa

Cremen tres vehicles i contenidors a Terrassa

Incendis a l’avinguda del Vallès i la Creu Gran

Contenidor destrossat aquest divendres al carrer de la Creu Gran / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Matinada d’incendis de carrer a Terrassa. Un foc ha cremat, almenys, tres vehicles a l’avinguda del Vallès aquest divendres. Un altre ha afectat una bateria de contenidors de residus al Centre.

La informació del primer fet ha arribat als serveis d’emergències a les 00.38 hores. Les flames devoraven una furgoneta a tocar del centre comercial Terrassa Plaça.

Una dotació de Bombers de la Generalitat ha estat comissionada al sector Montserrat. Segons les primeres informacions, l’incendi ha començat en una furgoneta però s’ha propagat a dos vehicles més. El trànsit ha estat tallat mentre els bombers extingien el foc.

Al carrer de la Creu Gran

La següent alerta s’ha produït al Centre. Eren les 4.36 hores quan el cos de Bombers ha rebut una comunicació sobre un incendi declarat en una bateria de contenidors situada al carrer de la Creu Gran. Les flames han destrossat, com a mínim, una unitat de recollida, afectant-ne parcialment d’altres recipients. Dies enrere hi havia hagut incendis similars a diversos punts, en especial a Sant Pere Nord.

To Top