Terrassa

Dilluns tallen el trànsit al carrer de Garcia Humet

Temporalment, mentre durin les obres, es reobriran Teatre, Sant Pau, Puig Novell i Sant Jaume

Des del proper dilluns, 7 d’octubre, fins a mitjans de novembre, amb motiu de les obres de remodelació del carrer de Garcia Humet, aquesta via restarà tallada al trànsit; a excepció dels guals durant la fase inicial.  

El projecte contempla la col·locació de nous embornals o reixes al centre de la calçada i el posterior asfaltat de tot el vial. Les fases de les obres són les següents: 

Fase 1 (quatre setmanes) 

del 7 d’octubre al 3 novembre 

Es durà a terme l’obra civil per fases, donant pas alternatiu als guals afectats del carrer Garcia Humet pels carrers transversals en cada moment de l’obra. 

Fase 2 (una setmana) 

del 4 de novembre al 10 de novembre 

Durant aquesta setmana es duran a terme els treballs d’asfaltat i mentre durin, el trànsit estarà totalment restringit, també pels guals. 

Fase 3 (una setmana) 

del 11 de novembre al 15 de novembre 

Només es faran treballs al carrer Sant Cristòfol, l’accés a aquest carrer s’haurà de fer en doble sentit pel carrer Sant Antoni. 

Durant aquesta setmana el trànsit pel carrer Garcia Humet estarà permès

Del 7 d’octubre al 10 de novembre, el carrer de Garcia Humet restarà tallat al trànsit. Es recomana accedir a la Mútua i a la plaça del Dr. Robert des del centre de Terrassa pels carrers de Mare de Déu dels Àngels, St. Leopold, o St. Antoni, el passeig de Vint-i-Dos de Juliol i el carrer de Salmerón.  

Mentre durin les obres, de forma excepcional i sempre que la mobilitat escolar ho permeti, es podrà circular pels carrers de Teatre, Sant Pau, Puig Novell i Sant Jaume. L’accés als trams dels carrers de Joaquim de Paz, Sant Josep i Sant Cristòfol, compresos entre els carrers de Sant Antoni i Passeig, només es permetrà al veïnat que hagin d’accedir als garatges. S’habilitarà el doble sentit d’aquests trams de carrers,

Afectacions al transport públic

Els autobusos de les línies de transport públic urbà L1 (direcció St. Llorenç), 3 (direcció La Grípia), 6 (direcció Can Roca) i 7 (direcció Can Jofresa), es desviaran pel passeig Vint-i-Dos de Juliol i el Carrer de Salmerón.

To Top