Terrassa

El PSC creu que la marxa d’ERC pot derivar en un “govern més conservador”

Els socialistes diuen que la crisi evidencia “l’esgotament del projecte polític de l’alcalde Jordi Ballart”

Davant la sortida d’ERC del Govern Municipal, el PSC ha fet un comunicat on recalca que aquesta decisió d’ERC “evidencia l’esgotament del projecte polític de l’alcalde Jordi Ballart i de Tot per Terrassa”. “Fa temps que alertem que el Govern municipal va sense rumb i a la deriva – recorden-, amb una constant improvisació en polítiques estratègiques per la ciutat”.

Segons els socialistes, “es constata la falta de diàleg i la voluntat real d’arribar a acords de Jordi Ballart, no només amb l’oposició, sinó amb els propis partits del Govern”. A més, els socialistes recorden que amb la marxa d’ERC, el govern municipal queda “en minoria i en una situació de debilitat, i ara estarà obligat a buscar el consens amb els partits de l’oposició”. 

Finalment, el PSC afirma que “es posa de manifest el viratge de Tot per Terrassa a la dreta en polítiques tan importants com la mobilitat i la sostenibilitat”, i alerten que la sortida d’ERC i la composició del nou executiu poden derivar en un govern més conservador.

Per això, els socialistes volen deixar clar mantindran “la mà estesa per arribar a acords en polítiques progressistes que vagin sempre en benefici de Terrassa”. I afeigeixen: “Els socialistes, com a principal partit de l’oposició, estem i estarem, com sempre hem fet, disposats a treballar i a aportar propostes i idees pel bon govern de la ciutat”. 

To Top