Terrassa

L’Ajuntament sol·licita ampliar el bus Exprés que va a la zona universitària de Barcelona

Proposa incrementar l’oferta en hores punta davant l’increment de la demanda

L’Ajuntament de Terrassa, a través dels Servei de Mobilitat, ha fet arribar una carta formal al Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya per demanar l’ampliació de les freqüències del servei d’autobús Exprés e2.2, que connecta la ciutat amb la zona universitària de Barcelona.  

Aquesta petició respon a l’increment significatiu de la demanda que s’ha registrat en els darrers mesos, especialment per part de l’estudiantat, professors i altres persones treballadores que necessiten un transport eficient i directe per desplaçar-se diàriament a la capital. 

El tinent d’alcalde i regidor de Mobilitat, Xavier Cardona recorda que “si volem continuar apostant per una mobilitat sostenible i respectuosa amb el nostre entorn, hem de poder disposar de serveis a l’alçada, que donin resposta a les necessitats de la ciutadania. En aquest sentit, i escoltades les demandes i els requeriments de les persones que en fan ús, hem sol·licitat una revisió d’aquesta línia de transport per a que s’adeqüi a la realitat i pugui resultar útil i eficient”.

Les persones usuàries del servei, darrerament, havien manifestat en nombroses ocasions, les dificultats amb l’actual oferta de freqüències d’aquesta línia. L’increment de queixes registrades responen, especialment, a les hores punta, en especial entre les 6.30 h i les 8.30h, quan l’afluència i demanda de passatgers és més alta. Per això, en la carta enviada a la Generalitat, l’Ajuntament de Terrassa exposa la necessitat de reforçar el servei, introduint millores en les freqüències de pas, especialment en aquestes hores de màxima afluència.  

En aquest sentit, per al regidor de Mobilitat, la revisió de freqüències “no només milloraria les condicions del propi transport, sinó que contribuiria a la reducció del trànsit rodat a les vies de comunicació de la ciutat i dels seus voltants, alhora que disminuiria les emissions contaminants”.

To Top