Terrassa

Última actuació dels Castellers abans del Concurs de Castells a Tarragona

Els Castellers de Terrassa han actuat al Prat de Llobregat, preparant-se per l’espectacle casteller més gran del món

La Colla ha sortit prou satisfeta de l’actuació a la festa major del Prat de Llobregat, ja pensant en la següent parada: “ens ha servit per avançar feina de cara al Concurs, anar millor preparats i baixar el nombre de proves en els pròxims dies d’assaig”. La mirada es dirigeix ja cap al Concurs de Castells de Tarragona, la diada castellera més multitudinària i de més gran nivell de tota la temporada. La mateixa que aplega les colles castelleres més importants d’arreu de Catalunya, i de la que ells formaran part el dissabte 5 d’octubre de 2024 a la Tarraco Arena Plaça. Una trobada que només passa cada dos anys i que, sens dubte, genera molta expectació.

Per tal de fer les últimes preparacions, els Castellers de Terrassa han actuat avui al Prat de Llobregat, juntament amb els locals, els “Potes blaves”, els Castellers de Cornellà i els Capgrossos de Mataró. A la primera ronda han fet el 5d7, un castell que “tenien ganes de recuperar després de les vacances d’estiu”. L’estructura s’ha muntat ràpidament i eficientment: “això ha permès que la carregada i descarregada fos àgil i no patir en excés.”

A la segona ronda han optat pel 2d7, castell que es va dissenyant de cara a posar-lo sobre un folre. “La torre, igual que el 5, s’ha muntat ràpida i àgil. Només la descarregada hi ha hagut una mica de tremolor.” Per la darrera ronda, han triat el 3d7, un castell que no ha tingut massa complicacions: “es va rodant de cara a un pis més enguany”. Per acomiadar la jornada, a la ronda de pilars, han fet un pd5 i 2pd4.

Si bé aquesta ha estat l’última actuació oficial abans de la gran data, la Colla assajarà aquesta setmana al Carrer Pasteur 48. Hi seran tres dies (dimarts a les 19.30 h, dimecres a les 20 h i divendres a les 20.30 h) i estaran oberts al públic. Durant aquestes pràctiques “definiran les estructures ja consolidades i prepararan els nous objectius que puguin sorgir”. La colla espera amb entusiasme la participació i el suport en l’acte.

Última actuació dels Castellers abans del Concurs de Castells a Tarragona
To Top