Terrassa

El terrassenc Isaac Albert, a l’equip liderat per Junqueras

La candidatura d’Oriol Junqueras per renovar ERC incorpora l’Isaac Albert com a Vicesecretari de Comunicació

Oriol Junqueras i Elisenda Alamany han presentat, en el Parc Central de Nou Barris, el que serà la seva estructura directiva a partir del 30 de novembre si la militància d’ERC els fa confiança. Entre els dotze noms, hi figura un amb trajectòria destacable a Terrassa: Isaac Albert. El polític terrassenc va liderar ERC a la ciutat, on va ser tinent d’alcalde a l’Ajuntament al govern del mandat 2019-2023. Ara s’incorporarà al projecte Militància decidim, el qual posa de manifest una forta aposta pel municipalisme.

Elisenda Alamany, candidata a la Secretaria General, ha argumentat la voluntat d’incorporar noms “formats en la política de la quotidianitat”: “són electes locals forjats políticament des de la proximitat, l’empatia, i la vocació de servei.” L’objectiu és clar: “reconnectar amb la gent i el país”.

“Una aposta decidida per tornar a ser un partit gran, obert i plural” – Oriol Junqueras

El propòsit de Militància decidim passa per iniciar un procés de “renovació i regeneració democràtica interna” d’Esquerra Republicana de Catalunya. En paraules del líder de la proposta, Junqueras, es tracta de “restaurar l’honestedat, la meritocràcia, la coherència, la credibilitat i la confiança”. Alamany ha presentat el projecte com “la garantia per fer un partit més democràtic, que es governi des de les bases, des de la militància territorial i sectorial.”

“Un equip que representa el millor esperit de la renovació juntament amb el coneixement de l’experiència” – Oriol Junqueras

La llista la completen altres noms coneguts, com és el cas de l’eurodiputada Diana Riba, qui ocuparà la presidència adjunta. Al seu torn, Oriol López i Arés Tubau lideraran les dues secretaries generals adjuntes. De Vicecretaries n’hi haurà vuit. La primera, la de Comunicació, ha estat assignada a Isaac Albert. Continuant amb la llista, Pau Morales, serà al càrrec d’Organització i Finances; Norma Pujol, assumirà l’àmbit de Política Sectorial; Laura Castel, la Coordinació de Cambres Legislatives; Solés Carabasa, el Món Rural; Santi Valls, Municipalisme; Laura Pelay, Món del Treball i Partit Obert; i Joan Plana, s’encarregarà d’Estratègia. Aquesta serà la configuració d’una “estructura Permanent”, a la qual se sumaran 18 noms en els pròxims dies.

El terrassenc Isaac Albert, a l’equip liderat per Junqueras
To Top