Terrassa

Jornada policial sobre l’assetjament escolar a Terrassa

Una cinquantena d’agents de policies locals i Mossos d’Esquadra d’arreu de Catalunya han participat en les sessions

Moment de la formació

Una cinquantena d’agents de policies locals i Mossos d’Esquadra d’arreu de Catalunya han participat aquest divendres a la jornada “Bullying, Emocions i Policia Municipal”, organitzada per la Unitat de Relacions i Mediació amb la Comunitat (URMEC) de la Policia Municipal de Terrassa amb la col·laboració de l’Escola La Granja.

L’objectiu de la jornada “és el de dotar als agents i comandaments de les Policies Locals de nous recursos per poder lluitar contra la violència a les aules, entenent l’efecte que aquest causa”, afirma l’Ajuntament.

Element estressant

La jornada s’ha centrat a entendre “com funciona el sistema emocional, per entendre el perquè de l’augment de l’agressivitat a l’aula”. A més, els agents han pogut viure en pròpia pell l’efecte que causa en la dimensió afectiva un element estressant com pot ser el “bullying“,  i ho han fet mitjançant dinàmiques “com el lideratge amb el cavall, el Laberint de l’Ansietat i l’estrès o La Missió”.

Foto de família durant la jornada

La Policia Municipal de Terrassa ha presentat a la resta de cossos policials convidats a l’esdeveniment, el model d’intervenció sobre els protocols de la URMEC i el servei municipal d’Educació que ofereix el cos a la ciutat.

To Top