Terrassa

Medalla de la Ciutat als esportistes olímpics

El primer ple ordinari del nou curs polític posarà diferents temes sobre la taula, com l’eliminació de la ZBE

Si bé el ple va estar en funcionament de forma extraordinària per commemorar els 62 anys de la riuada, aquest divendres se celebra el primer ple municipal ordinari del nou curs polític terrassenc.

Propostes de resolució

Seguint la proposta presentada per l’alcaldia, s’aprovarà la concessió de la Medalla de la Ciutat de Terrassa a l’Esperit Esportiu als representants de l’esport terrassenc als Jocs Olímpics i Paralímpics de París 2024.

Pel que fa a la resta de propostes de resolució d’altres grups municipals, el PSC presentarà tres iniciatives. D’una banda, per garantir el benestar animal, suggereix la millora dels espais exteriors d’ús dels voluntaris del CAAD de Terrassa. També proposa la millora dels equipaments esportius coberts a la ciutat i la construcció d’un nou pavelló esportiu. Finalment, reclama la recuperació de les memòries d’àrea del Consistori, per garantir la transparència.

Per la seva banda, Vox demanarà la derogació de la Zona de Baixes Emissions a la ciutat per motius econòmics, i el suport a l’oposició veneçolana. El Partit Popular proposarà lluitar contra la multireincidència a la ciutat a través d’una modificació legislativa que permetria que l’Ajuntament pogués personar-se com a acusació contra els delinqüents.

Participació ciutadana

L’Associació Biciterrassa Club participarà al ple per defensar que s’afavoreixi la mobilitat a peu i amb bicicleta entre Terrassa i Rubí. També tindrà el seu espai l’Associació Progat Terrassa per exposar la situació de la colònia felina del Parc Vallès.
La Junta de Portaveus farà una declaració institucional condemnant els feminicidis per violència masclista.

Medalla de la Ciutat als esportistes olímpics
To Top