Terrassa

Inici de les obres a la plaça de Josep Pla de Terrassa

El pressupost per a aquesta actuació frega els 150.000 euros

Els operaris substituiran les llosetes en mal estat / ALBERTO TALLÓN

L’Ajuntament de Terrassa inicia aquest dimecres les obres de millora a la plaça de Josep Pla, a Can Boada Casc Antic.

El projecte compta amb el consens de l’associació veïnal de Can Boada Casc Antic, segons destaca el consistori. L’actuació consistirà en millorar els paviments i entorns de la plaça, “adaptant la seva morfologia a la normativa actual d’accessibilitat a l’espai públic”.

D’altra banda, es construirà un pas de vianants amb una plataforma elevada per facilitar l’accés a la plaça i alhora garantir la seguretat viària. Aquests treballs es completaran amb la restitució del paviment actual de llosetes hidràuliques, que estan molt envellides i algunes aixecades a causa de les arrels dels arbres. Se substuiran  per un paviment de formigó.

Un pressupost de gairebé 150.000 euros

Pel que fa a la zona de jocs infantils es canviarà la tanca de fusta actual per una de metàl·lica “més moderna i soferta”, i es col·locarà un nou paviment de sorra esmorteïdor.

Per tal de facilitar el creixement dels arbres, s’ampliaran les mides dels escocells existents i es substituiran els bancs actuals per mobiliari urbà nou.

El pressupost del projecte és de 149.646,72 euros i es preveu que les obres durin dos mesos i mig. Les afectacions al trànsit seran puntuals, en el moment de l’asfaltat del pas elevat, i només al carrer de J. Vicenç Foix.

To Top