Terrassa

Cerca del motorista fugit després d’un incident mortal a Terrassa

La discussió que va acabar en agressió va tenir lloc a l’avinguda del Vallès

Els Mossos d'Esquadra busquen testimonis dels fets / ALBERTO TALLÓN

Els Mossos d’Esquadra continuen buscant el motorista que va fugir el passat 14 de setembre després de veure’s implicat en una discussió de trànsit amb fatal resultat que es va desencadenar a Terrassa. L’home al qual presumptament va agredir va morir aquest diumenge passat en un hospital. Havia sofert lesions cerebrals, segons les primeres informacions.

Els fets van esdevenir a l’avinguda del Vallès, a uns metres de Montserrat, poc després de les 19 hores. La policia catalana ha fet una crida pública per trobar-ne testimonis, per dilucidar què va passar: si va haver-hi una discussió prèvia entre els dos conductors, el de la moto i el del turisme, en un altre àmbit; si va mediar un accident entre la parada de tots dos vehicles i l’instant fatídic de l’agressió, que pel que sembla va consistir en una empenta. La víctima va caure a terra.

Una moto de color fosc

El SEM va atendre el conductor i el va traslladar a un centre sanitari. El motorista va fugir en sentit sud de l’avinguda del Vallès. Els investigadors compten amb imatges d’una càmera de seguretat viària. Se sap que el fugitiu pilotava una Suzuki Burgman 125 de color fosc.

Aquesta és la moto que busquen els Mossos d’Esquadra

La policia indaga en els passos preliminars, intentant reconstruir els moments anteriors a l’altercat, a banda de l’agressió en si. Qualsevol informació podria ser útil. Aquest passat dilluns, hores després de la defunció, els Mossos d’Esquadra van publicar en xarxes socials el fotograma del vehicle i van demanar l’ajuda de la ciutadania per esclarir les circumstàncies de l’altercat.

L’autòpsia determinarà la causa última de la defunció, si la víctima va sofrir un col·lapse per la tensió, o si el cop patit va resultar crucial; si, en definitiva, el fugitiu és el presumpte responsable d’un delicte de lesions o d’un homicidi involuntari.

To Top