Terrassa

Rècord de 53.000 visitants al Vegan Fest

La fira supera els registres d’anteriors edicions i es consolida com a l’esdeveniment vegà de referència, el més gran d’Europa a l’aire lliure

Dos dies farcits d’activitats, música, xerrades, tallers i propostes gastronòmiques han estat la clau del nou rècord del Vegan Fest 2024, que ha tancat una xifra oficial de més de 53.000 visitants. És la més gran des que l’esdeveniment se celebra a Terrassa, una prova més de la capacitat de convocatòria d’un festival que transcendeix les fronteres del veganisme.

L’organització del festival es felicita per la resposta de la ciutadania i posa en relleu el reso que la iniciativa, molt atractiva per a tots els públics pel seu caràcter obert i per l’entorn privilegiat del parc de Vallparadís, guanya en l’àmbit internacional. “Hem rebut felicitacions de totes parts del món -expliquen des de l’Associació Vegana de Catalunya, organitzadora del festival-, d’organitzacions que lluiten pels drets i el benestar dels animals, per difondre els pilars ètics del veganisme i per la sostenibilitat ambiental i la salvaguarda del planeta”.

Juanjo León, el terrassenc que presideix l’Associació Vegana de Catalunya, avançava l’endemà del festival que l’assistència havia fet un salt internacional, rebent visitants procedents de la Gran Bretanya i França, però també de la ciutat de Sevilla i altres punts d’Espanya.

A banda de la resposta popular, el Vegan Fest creix també en el nombre d’empreses i entitats que volen instal·lar parada a la fira. Només en restauració, 12 operadors van muntar cuina al festival, amb cues a les hores punta durant tot el cap de setmana. En total, 39 establiments van oferir els seus productes a l’espai del mercat.

Ara comença el compte enrere de la 6a edició del Vegan Fest, que el 2025 portarà novetats.

To Top