Terrassa

Tres ferits en un accident de trànsit a Terrassa

Els fets van tenir lloc a l’avinguda de Béjar

La víctima de més gravetat va ser traslladada a MútuaTerrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Tres persones van resultar ferides aquest diumenge en un accident de trànsit que va tenir lloc de matinada a Terrassa. El conductor del vehicle no tenia carnet i va donar positiu en la prova d’alcoholèmia.

Va passar a l’avinguda de Béjar, a l’alçada de Can Tusell, a les 4.05 hores. Segons uns testimonis, un vehicle es va estavellar contra un altre que es trobava estacionat. Del turisme van sortir dues joves pel seu propi peu, però amb múltiples lesions.

Tres ambulàncies

El tram de l’avinguda de Béjar més proper al carrer de Tarragona es va omplir de dotacions dels serveis d’emergències. El SEM va desplaçar-hi tres unitats.

Personal sanitari va atendre els ferits, que van ser evacuats en ambulància. Una de les víctimes va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa en estat greu, segons el SEM. Els altres dos ferits presentaven lesions de pronòstic menys greu i van rebre atenció a l’Hospital de Terrassa.

Sense carnet i ebri

El conductor del vehicle ocupat per les víctimes no tenia carnet i, segons la policia, va donar positiu en la prova d’alcoholèmia, amb una taxa constitutiva de delicte. La Policia Municipal ha obert diligències a l’implicat per conduir sense permís, alcoholèmia positiva, conducció temerària i lesions greus per imprudència igualment greu.

A més, el turisme no disposava d’assegurança ni tenia la ITV en vigor.

To Top