Terrassa

Sessió sobre malalties de transmissió sexual a Terrassa

MútuaTerrassa reprèn el cicle de converses

Hospital Universitari MútuaTerrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El cicle “Dijous de Mútua” es reprèn a Terrassa amb una sessió en línia sobre les malalties de transmissió sexual. Serà aquest dijous a les 18 hores.

El passat mes de març es va donar el tret de sortida a una nova edició del cicle de converses “Dijous de Mútua”, una iniciativa divulgativa sobre temes mèdics d’actualitat  que compta amb una trajectòria de 22 edicions.

La d’aquest dijous, 26 de setembre, serà la cinquena conversa del cicle. Anirà a càrrec de la doctora Laura Balcells, adjunta al servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT).

La conversa inaugural va tractar sobre les particularitats de l’endometriosi, la següent va abordar la rehabilitació del lligament creuat del genoll, la tercera es va centrar en l’exercici físic i la nutrició de la gent gran i l’eix conductor de la darrera va ser el tractament del dolor.

Increment

Aquest cop, Balcells tractarà sobre quines són les Infeccions de Transmissió Sexual (ITS) més freqüents i es referirà també a l’increment de les esmentades infeccions en els darrers anys. En el transcurs de la conversa l’especialista també explicarà a quins grups d’edat afecten més aquesta tipologia d’infeccions així com les diverses accions que es poden dur a terme per tal d’evitar-les.

La d’aquest dijous, 26 de setembre, serà la cinquena conversa del cicle. Anirà a càrrec de la doctora Laura Balcells, adjunta al servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT)

El calendari d’enguany contempla un total de set converses. Segons Mútua, “els continguts s’han treballat en base a la percepció social dels temes que més interès poden generar entre el públic així com a les aportacions que els professionals de l’entitat han recollit dels seus pacients“. Les properes converses abordaran les temàtiques següents: la psoriasi (octubre) i la lactància materna (novembre).

To Top