Terrassa

Els Minyons volen fer la tripleta màgica a la Mercè

Els malves afronten un cap de setmana amb un altre doblet: actuaran a Calella i a la diada de la Mercè

Els Minyons de Terrassa tenen una agenda atapeïda. Els malves afronten un cap de setmana amb un altre doblet: actuaran a Calella i a la diada de la Mercè, la festa històrica de la ciutat de Barcelona.
Dissabte a les 18 hores els Minyons estaran a la plaça de l’Ajuntament de Calella, actuant de la mà dels Castellers de l’Alt Maresme i els Xics de Granollers. Serà la vuitena vegada que els malves actuen en aquesta ciutat. De fet, a la plaça ja han descarregat el 3 de 9 amb folre, el pilar de 7 i el 4 de 8 amb el pilar.

Poques hores després, diumenge a les 12 hores del migdia, actuaran a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, en el marc de les festes de la Mercè. En aquesta ocasió, actuaran al costat dels Castellers de Barcelona i la Colla Joves Xiquets de Valls. Serà la 36a vegada que els Minyons apareixen a les festes de la Mercè, on van actuar per primera vegada el 1981, i ho fan ininterrompudament des de 1999. A l’actuació de la Mercè els Minyons han descarregat castells com el 3 de 10 amb folre i manilles, el 2 de 9 amb folre i manilles o el 5 de 9 amb folre. Sense oblidar que han protagonitzat moments històrics, com és el cas del primer 5 de 9 amb folre carregat del segle XX, l’any 1995.

Objectius clars

Per aquest cap de setmana d’actuacions els malves tenen grans objectius. D’entrada, a Calella volen aconseguir un 2 de 7 renovat, i en el cas de la Mercè, s’han fixat metes més altes. Els Minyons de Terrassa volen aconseguir la tripleta màgica, que no van poder fer a la Festa Major de Sabadell, però esperen aconseguir-la a les festes de Barcelona.

Els Minyons volen fer la tripleta màgica a la Mercè
To Top