Terrassa

Un aparador de les entitats de salut a Terrassa

La Fira d’Entitats de Salut arribarà a la 8a edició aquest dissabte a la Plaça Vella

Edició anterior de la fira al Centre / LLUÍS CLOTET

La 8a edició de la Fira d’Entitats de Salut de Terrassa omplirà la Plaça Vella de tallers i activitats aquest dissabte vinent.

Un total de 22 entitats participaran en una jornada festiva amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca que fan a la ciutat.

La Fira d’Entitats de Salut, que organitza l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració de diverses entitats, tornarà el dissabte 21 de setembre amb una jornada festiva a la Plaça Vella.

Des de les 11 i fins a les 20 hores, les persones que s’hi acostin podran visitar les carpes de les 22 entitats participants, que oferiran informació sobre fibromiàlgia, fatiga crònica, càncer, salut mental, dol i malalties minoritàries, entre d’altres.

Un total de 22 entitats participaran en una jornada festiva amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca que fan a la ciutat

Segons l’Ajuntament, l’objectiu de l’esdeveniment és “donar visibilitat a la feina que fan les entitats per impulsar el coneixement de les malalties (també les minoritàries), la recerca per avançar en els tractaments i la millora de l’atenció de les persones que les pateixen”.

Reconeixement

Terrassa és una ciutat compromesa amb la salut de totes les persones i el suport a les entitats de salut de la ciutat és un dels nostres objectius en aquest sentit”, apunta la regidora de Salut, Laura Rivas. Segon l’edil, “la fira és un aparador per donar a conèixer la tasca que realitzen aquestes entitats. Una tasca, sovint, poc visible, però molt valuosa, ja que dona a les usuàries i usuaris el suport que el sistema assistencial sanitari, en moltes ocasions, no té recursos per a oferir. És essencial donar visibilitat i reconeixement a aquestes entitats, amb les que compartim l’objectiu de vetllar per a la millora de la qualitat de vida de les terrassenques i els terrassencs”.

La programació de la fira està adreçada a tots els públics i comptarà amb tallers, activitats infantils, xerrades i concerts, com l’actuació musical de Garrapata Mulata, a partir de les 19 hores.

To Top