Terrassa

Recorregut per les festes de tres barris de Terrassa

Activitats a Pere Parres, Vilardell i Can Roca

Concert de Remake al Torrent d'en Pere Parres / LLUÍS CLOTET

La programació de festes majors de barri a Terrassa arriba al seu final. De les 33 previstes des del març passat, sols en queden cinc, i en aquest tram final el cap de setmana passat van tenir el seu torn tres sectors: el Torrent d’en Pere Parres, Vilardell i Can Roca. En el darrer cas, el veïnat va celebrar, un any més, la seva Festa Major Infantil.

El Torrent d’en Pere Parres va gaudir de tres dies de propostes que van convertir la plaça de la Cooperativa, centre neuràlgic de la celebració, en un formiguer d’actes. Entre divendres i diumenge a la tarda, el veïnat va desplegar un ventall d’activitats (les propostes eren 16) amb un paper rellevant de la música. De fet, la festa va començar divendres a la nit amb un concert doble. La jornada de dissabte va ser intensa i diversa, amb cinema, jocs infantils, una botifarrada popular, el pregó i més concerts.

Actuació de Paco Reyes a Vilardell / LLUÍS CLOTET

Diumenge al matí, l’ambient assolellat va propiciar una presència massiva a la plaça, on l’associació veïnal havia organitzat actes relacionats amb la màgia i una xocolatada, tot abans de la paella popular i el concert de heavy rock de Los Jinetes del Tiempo, que va servir per acomiadar la festa.

Atraccions i cultura popular

La música i els àpats populars de germanor van centrar bona part de la festa major de Vilardell juntament amb els jocs. Entre el divendres i el diumenge, aquest barri va desgranar un programa que va incloure una quinzena de propostes.

Festa infantil a Can Roca / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El parc de les Nacions Unides va esdevenir dissabte l’escenari d’un munt d’activitats. Can Roca celebrava la novena edició de la seva Festa Major Infantil amb una matinal plena d’atraccions i actuacions de colles de cultura popular.

To Top