Terrassa

Rescat de dues persones, inundacions i arbres caiguts per les fortes pluges a Terrassa

pluja mossèn cinto verdaguer arbre caigut

Han caigut uns 40 litres per metre quadrat en poc temps a la ciutat

Els Bombers han rebut 178 avisos, més de cent a la regió metropolitana nord, per problemes causats per les fortes pluges de divendres a la nit. Principalment, han estat per inundacions a la via pública, pàrquings i baixos, així com sanejar despreniments en edificis, retirar arbres, roques a la calçada i per incidències en el cablejat elèctric.

A Terrassa, cap a les dues, els Bombers han rescatat dues persones més que han estat evacuades a la Mútua de Terrassa. A més, ha caigut un arbre a la placeta de Monssèn Cinto Verdaguer, davant de Correus.

La línia de tempestes fortes ha escombrat de matinada el litoral i prelitoral nord de Catalunya, amb especial incidència a les comarques del Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Selva, Gironès i Baix Empordà. Els registres a Terrassa van ser d’uns 40 litres per metre quadrat.

407 trucades al 112

El telèfon d’emergències 112 ha rebut fins a les vuit del matí un total de 407 trucades relacionat amb aquest episodi de pluges intenses, la majoria rebudes des del Vallès Occidental (109) Vallès Oriental (63), Tarragonès (44), Barcelonès (33) i Maresme (25). Les localitats amb més trucades per les tempestes han estat Sabadell (31), Tarragona (31), Terrassa (26) i la Roca del Vallès (23).

Durant la matinada també s’han emès avisos per l’increment de cabals d’alguns rius al Camp de Tarragona, amb afectacions al Francolí, Gaià i Anoia. La situació ja està normalitzada.

To Top