Terrassa

Policies solidaris de Terrassa contra el càncer infantil

La presentació del calendari, el 28 de setembre, i la rapada multitudinària, el 30 de setembre

Trobada de l'alcalde amb representans de la iniciativa, aquest dimarts

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, s’ha reunit aquest dimarts a la seu d’Alcaldia amb els codirectors de les campanyes solidàries de la Policia Municipal Terrassa “Policías por y para los Valientes”, Toni Villar i Maria Àngels de Antonio; l’intendent major de la Policia, Antoni Flores; i d’altres representants del cos. A la trobada s’ha presentat el Calendari Solidari de la Policia Municipal per a l’any 2025 i la campanya vinculada, “Posa’t al seu cap”, per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil.

Moment de la convocatòria del “Posa’t al seu cap” de l’any passat / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La iniciativa enguany porta per nom “Som un” i els donatius aniran destinats a l’associació “Dona’m ales”. La presentació del calendari serà el pròxim 28 de setembre (12 hores) al Parc Vallès.

La rapada multitudinària

La jornada solidària “Posa’t al seu cap”, la tradicional rapada multitudinària en benefici de la recerca sobre el càncer infantil,  tindrà lloc el proper dia 30 de setembre (a partir de les 17  hores) al Raval de Montserrat.

En la reunió, l’alcalde ha estat acompanyat de la regidora de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Patricia Reche; i la regidora de Salut, Laura Rivas.

To Top