Terrassa

Atraca una botiga amb un martell a Terrassa

Els Mossos d’Esquadra han detingut el sospitós minuts després

Dotació dels Mossos d'Esquadra / LLUÍS CLOTET

Els Mossos dEsquadra han detingut aquest dimarts un home acusat d’atracar amb un martell un establiment de Terrassa minuts abans.

Els fets han tingut lloc aquest matí de dimarts a la plaça del Triomf, davant del mercat de Sant Pere. Segons testimonis, un individu ha irromput en un supermercat de la cadena BonÀrea.

Semblava molt exaltat. Esgrimia un martell amb el qual ha colpejat material divers de la botiga com a forma d’intimidació a una caixera. No ha agredit ningú.

Ha exigit diners, i els ha obtingut. Aconseguit el seu objectiu, ha fugit de l’establiment. Li queien les monedes de les butxaques quan corria pel carrer.

La descripció

Els serveis d’emergències han estat alertats. Els Mossos d’Esquadra han enviat a la zona dotacions d’agents uniformats i de paisà. Comptaven amb la descripció del delinqüent: l’alçada, la roba, aquella mena de barret de pescador que duia. I comptaven amb les imatges d’una càmera de seguretat.

Tothom parlava de l’atracament al sector. Les treballadores de la botiga baixaven la persiana.

Uns mossos han trobat el sospitós no gaire lluny de la plaça del Triomf. L’han detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Es tracta d’un home de 49 anys amb nombrosos antecedents. Els agents han localitzat a la zona roba, un tornavís i el martell.

To Top