Terrassa

S’apropa una onada de calor que afectarà Terrassa

Les temperatures arribaran als 38ºC

Aquest cap de setmana, Terrassa està vivint jornades de calor intensa. Aquest dissabte, les temperatures van rondar els trenta graus durant el dia, sobrepassant-los al migdia. Aquest diumenge, arribaran als 32 ºC entre les 14.00 hores i les 16.00 hores.

Aquesta calor continuarà augmentant la setmana que ve, durant la qual podrem presenciar una onada de calor. El Servei de Meteorologia de Catalunya (Meteocat) preveu que, entre el dilluns i el dimarts, les temperatures sobrepassaran els 30 ºC entre les 10.00 hores i les 20.00 hores. De fet, en les hores fortes, entre les 12.00 hores i les 17.00 hores, la temperatura augmentarà i oscil·larà entre els 33 i 38 ºC.

El Meteocat ha actualitzat l’avís de situació meteorològica de perill per calor intensa de dilluns a dimarts, de 14.00 hores a 20.00 hores amb un grau de perillositat màxima de quatre sobre sis. De fet, també ha emès un avís per situació meteorològica de perill per calor nocturna intensa el dimarts de 02.00 hores a 08.00 hores amb un grau de perillositat màxima d’u sobre sis.

Per la seva banda, l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha pronosticat que l’augment de les temperatures arribarà acompanyat d’una gran quantitat de pols en suspensió del Sàhara, que podria propiciar situacions de calima a gran part del territori català i que podria provocar pluges de fang en alguns punts.

S’apropa una onada de calor que afectarà Terrassa
To Top