Terrassa

Un lladre agredeix una noia per robar-li el mòbil a Terrassa

Els Mossos d’Esquadra el van trobar amagat entre matolls i el van detenir

Dotació dels Mossos d'Esquadra a Terrassa / LLUÍS CLOTET

Ell i ella, lladre i víctima, no eren amics, però sí coneguts, i estaven en la mateixa terrassa d’un bar. Ell ha acabat detingut per agredir la noia per robar-li el mòbil. El sospitós és un delinqüent habitual, amb una dotzena d’antecedents. Ha passat a Terrassa.

Aquest dilluns passat, a les 21.30 hores, els Mossos d’Esquadra van rebre un requeriment: un home estava agredint una dona a la via pública. Una dotació policial es va dirigir a la zona indicada, la carretera de Rubí, a uns metres de les Fonts. Allà van trobar la víctima, una jove d’uns 25 anys. Segons testimonis, estava molt nerviosa, presa de l’angoixa. Tremolava.

Els mossos van poder recollir la primera informació parlant amb testimonis. Pel que sembla, la víctima estava asseguda a una taula a la terrassa d’un bar juntament amb un amic i un conegut d’aquest. Aquest segon individu va agarrar el telèfon mòbil de la noia i va marxar corrent del bar.

Ell i ella, lladre i víctima, no eren amics, però sí coneguts, i estaven en la mateixa terrassa d’un bar

La víctima el va perseguir. Quan es trobava al costat, li va instar a retornar-li el dispositiu. L’assaltant es va negar i, presumptament, va treure un objecte metàl·lic, una cosa similar a una petita navalla o un tallaungles.

Agredida

La noia va tornar al bar, seguida del lladre, i en aquell moment va aconseguir arrabassar-li el mòbil al delinqüent, recuperar-lo, però ell es va resistir. Segons testimonis, tots dos van caure a terra, ella aferrada al mòbil, ell exasperat fins al punt de bufetejar a la víctima abans d’emprendre la fugida.

Però la fugida no va ser definitiva. L’assaltant no estava lluny. O no estava lluny, o va tornar a la zona tot just quan els mossos ja hi eren. Diverses persones el van veure i van alertar als agents.

El malfactor estava allà, a uns 30 metres, amagat entre la vegetació d’una rotonda en la confluència de la carretera de Rubí amb l’avinguda del Vallès. Els mossos van córrer cap a la rotonda i, en efecte, allà, entre els arbustos, van localitzar al sospitós i se’l van endur a la comissaria de Can Tusell, detingut. Té 29 anys i una dotzena d’antecedents policials. Està previst que passi aquest dimecres a disposició judicial com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Un lladre agredeix una noia per robar-li el mòbil a Terrassa
To Top