Terrassa

Avancen les obres d’asfaltat al carrer de Fàtima de Terrassa

L’alcalde visita la zona on s’executen els treballs

Un operari pintant la senyalització horitzontal

La repavimentació del carrer de Fàtima és una de les obres de manteniment que l’Ajuntament de Terrassa executa aquest estiu. L’alcalde, Jordi Ballart, ha visitat aquest dimarts el desenvolupament de les obres.

Ballart ha estat acompanyat de la regidora d’Obra Pública i Manteniment, Montserrat Alba; i la regidora del Districte 5, Patricia Reche. La delegació institucional ha visitat les obres d’asfaltat que s’estan efectuant al carrer de Fàtima i l’encreuament amb la ronda de Ponent. També s’han dut a terme obres al tram del carrer Estatut i el carrer de Jacint Morera.

Els treballs continuaran el proper dilluns. Es preveu actuar al carrer d’Arenys de Mar, entre el carrer de l’Estatut i l’avinguda del Parlament, unes obres que s’allargaran fins a mitjans d’agost.

Pla de millora

Aquestes intervencions formen part del Pla de millora de l’asfaltat a diferents carrers. El consistori destaca que aquest 2024 s’han asfaltat més de 2.200 metres quadrats de via pública en diverses actuacions, com l’asfaltat al pas elevat de davant del centre cívic de Can Palet de Vista Alegre, el pas elevat del carrer de la Mare de Déu de la Fuencisla amb el de la Mare de Déu de les Neus, i els passos de vianants del carrer de Cervantes o el del Pare Font, entre d’altres.

Nou estat del carrer de Fàtima, a Can Roca

També s’està actuant al carrer Llevant, al carrer de Doctor Calsina, entre els carrers de Pompeu Fabra i de Girona; la cruïlla del carrer de Manresa amb el del Consell de Cent i la cruïlla del carrer de la Masia amb la ronda de Ponent. Hi ha previst començar en breu l’asfaltat a les cruïlles del carrer de Topete amb el de Sant Quirze i el carrer de Viveret.

“L’objectiu d’aquestes accions és mantenir el paviment asfàltic en condicions adequades de seguretat i d’ús, tant per als vehicles com per als vianants”, diu l’Ajuntament. Els treballs consisteixen “en el reforç i conservació del paviment existent mitjançant fressat i asfaltat. A més, també es repararen els embornals i les tapes de pous malmeses i es fan treballs de repintat dels passos de zebra i senyalització horitzontal de trànsit”, conclou.

To Top