Terrassa

Apareix un altre esvoranc a Terrassa

El sisè esvoranc, a l’Avinguda de Josep Tarradellas

Aquest dissabte 20 de juliol, ha aparegut un altre forat al sòl de Terrassa. En aquest cas, l’esvoranc està situat a l’Avinguda Josep Tarradellas, a la porta del Restaurant Antorcha. Tot i que el problema ja ha estat solventat amb el cobriment de la zona amb planxes metàl·liques, la quantitat d’esvorancs trobats pot resultar preocupant.

Amb aquest, ja són diversos els esvorancs trobats a Terrassa en els darrers mesos. El primer va ser l’esvoranc del carrer Salmerón, al barri de Sant Pere. A principis de juny, se’n va detectar un altre a la calçada del carrer del Bages, al barri de Can Palet. Els forats al sòl de Terrassa s’estan convertint en una troballa comú. 

A principis d’aquest mes de juliol, un altre esvoranc va ser detectat al carrer Ample. En aquest cas, el forat tenia 12 metres de profunditat, fet que va provocar el desallotjament d’un bar i un habitatge per precaució i prevenció. La gravetat de la situació és important. El forat va estar a punt d’engolir un vehicle estacionat. 

Després de les investigacions, es va trobar la causa: el trencament d’un antic col·lector. Segons l’Ajuntament de Terrassa, es tracta d’un tram de clavegueram que contempla un salt de cota de cinc metres, per on l’aigua ha anat passant durant dècades i que ha provocat un desgast del sòl. Així mateix, el consistori va assegurar la setmana passada que ja havia elaborat un pla per solucionar el problema, inspeccionant 150 metres de canalització i elaborant un informe amb aquells trams que presenten problemes.

Tot i això, el dimecres 17 de juliol, avui fa quatre dies, es van detectar dues incidències més, al carrer de Salmerón i a la intersecció del carrer Ample amb el del Doctor Ferran.

Els carrers de Terrassa s’enfonsen? Ja són sis els esvorancs que s’han manifestat a la zona.

To Top