Terrassa

Dol per la mort de l’exregidor socialista Pedro Domínguez

Aquest dissabte 20 de juliol, ha mort l’exregidor del PSC Pedro Domínguez, qui va exercir el càrrec entre el 2007 i el 2015. Domínguez va estar al capdavant de les regidories de Manteniment Urbà, Gestió de l’Espai Públic, Parcs Urbans, Neteja Viària, Recollida i Tractament de Residus i Eco-Equip. Simpatitzant del Partit dels Socialistes de Catalunya des dels anys 90, Domínguez va entrar a militar-hi al 2003. A banda de la seva trajectòria política i de gestió com a regidor a l’Ajuntament pel PSC, va treballar 37 anys a la banca.

Les xarxes s’han omplert de missatges de suport i condolències. Des del PSC Terrassa, han comunicat la defunció del “company i estimat amic, Pedro Rodríguez, a qui han definit com una “persona que sempre estava disposada a fer un cop de mà” i que “sempre va ser lleial als valors socialistes que tant defensava”.

Per la seva banda, l’alcalde Jordi Ballart també ha lamentat la mort de Rodriguez. En el seu missatge a la xarxa social X (abans Twitter), ha definit a l’exregidor com un “home bo, dialogant i amb un cor enorme, treballant sempre pels altres i per mantenir els lligams culturals entre Andalusia i Terrassa”. Ballart ha afegit, a través d’un comunicat de l’Ajuntament de Terrassa, que “Domínguez va fer una feina valuosa com a regidor. Va deixar la seva empremta a la ciutat, era una persona que la política s’havia de fer des del carrer, escoltant la gent, i només podem tenir paraules d’agraïment pel seu compromís amb Terrassa i la ciutadania”. Ballart ha expressat el seu condol a la família i entorn.

També Eva Candela ha expressat públicament que és un “dia trist” perquè ha mort una “gran persona” i “gran socialista”. El regidor Javier García també ha publicat a la xarxa social X el seu condol i ha agraït a Pedro Domínguez els seus consells i que li ensenyés “valors com el compromís i l’honestedat”.

To Top