Terrassa

Reunió d’urgència per l’escola Sala Badrinas de Terrassa

L’alcalde s’absenta del ple per trobar-se amb la consellera Simó

Terrenys on s'ha de construir l'institut-escola Sala Badrinas / ALBERTO TALLÓN

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha abandonat el ple municipal que se celebra aquest divendres per assistir a una reunió d’urgència amb Anna Simó, consellera d’Educació. L’Ajuntament havia demanat aquesta trobada després de la comunicació de la Generalitat respecte a un nou endarreriment del projecte de construcció de l’institut escola Sala Badrinas.

Aquest dimarts passat, el Departament d’Educació va informar del retard a la comunitat educativa del Sala i Badrinas i representants tècnics del consistori en una reunió telemàtica. El projecte ja havia experimentat canvis en el calendari i, en principi, el centre havia d’estar operatiu el curs 2027-2028. Amb el nou endarreriment, la data d’inauguració passava a ser (de moment) el curs següent, el 2028-29.

El procés de licitació de la redacció de l’avantprojecte ha durat massa, el que ha frenat el pla. L’Ajuntament vol restablir l’anterior calendari. Si això no és possible, afirma que farà un seguiment exhaustiu del projecte perquè es compleixi el nou compromís. L’alumnat del Sala i Badrinas porta en barracons des del 2011.

To Top