Terrassa

Terrassa reparteix 4.000 discos horaris per a les àrees exprés

Associacions de comerciants col·laboren en la distribució d’aquests documents per facilitar la rotació d’aparcament

A l'esquerra, Xavier Cardona amb un comerciant aquest dijous

L’Ajuntament de Terrassa està distribuint aquests dies 4.000 discos d’estacionament per al seu ús en les àrees d’estacionament exprés. L’acció es duu a terme a través del servei de comerç i amb la col·laboració de les associacions de comerciants de la ciutat

Amb aquesta campanya, el govern municipal vol facilitar l’ús d’aquestes zones d’estacionament. El regidor de Comerç, Xavier Cardona, ha explicat que “les àrees exprés són de gran ajuda a l’hora de millorar la rotació de vehicles en les zones comercials, cosa que comporta una major accessibilitat i fluïdesa en el comerç. Faciliten estacionar a prop i accedir de forma ràpida i còmoda a l’establiment”.

Cardona, que ha participat aquest dijous a la distribució de discos a l’avinguda de Béjar, ha afegit que potenciant l’ús de les àrees exprés, a més de millorar la mobilitat, “es dinamitza el comerç local, de manera que s’avança “en dos compromisos d’aquest govern”.

El regidor de Comerç ha participat a la campanya

Associacions de comerciants de la ciutat distribuiran els discos en els seus respectius territoris, mentre que a la resta de la ciutat els repartirà personal municipal. Xavier Cardona ha agraït aquest dijous “la implicació, un cop més, de les associacions de comerciants” i ha afirmat que la mesura “també ve a reforçar el paper del comerç de proximitat com a agent facilitador i informador davant la ciutadania”.

A Terrassa hi ha un total de 157 àrees exprés, repartides per la majoria de barris de la localitat. En aquestes àrees, els conductors han de deixar en un lloc visible del vehicle un document que consigni l’hora en què s’ha aparcat

Les àrees exprés són zones d’estacionament gratuïtes durant temps limitat en un horari determinat, fora del qual l’estacionament és lliure. Els horaris de limitació i la durada màxima de l’estacionament poden variar d’una zona a una altra. L’objectiu d’aquests àmbits és facilitar l’estacionament de curta durada en llocs d’alta demanda d’aquest tipus d’aparcament (com ara llocs propers a farmàcies, forns de pa i altres comerços de curta estada) que estiguin allunyats de la zona blava.

Informació de l’àrea exprés a la rambla de Francesc Macià / NEBRIDI ARÓZTEGUI

A Terrassa hi ha un total de 157 àrees exprés, repartides per la majoria de barris de la localitat. En aquestes àrees, els conductors han de deixar en un lloc visible del vehicle un document que consigni l’hora en què s’ha aparcat. Es pot fer amb una anotació a mà en un paper o amb un disc horari qualsevol.

Els discos es poden trobar als comerços propers a les àrees exprés. Els barris on es repartiran més elements són aquells amb més àrees exprés: Sant Pere Nord, Poble Nou – Zona Esportiva, Pla del Bon Aire i Can Roca.

To Top