Terrassa

Quin és el restaurant guanyador del Joc de Tapes?

La Casa Alegre de Sagrera ha acollit l’acte d’entrega de premis als tres restaurants guanyadors

/ Alberto Tallón

El Gremi d’Hostaleria de Terrassa ha tancat la ruta Joc de Tapes 2024 amb l’entrega de premis als tres guanyadors del concurs. La Casa Alegre de Sagrera ha acollit l’acte, on el restaurant Saüc, situat al carrer Prat de la Riba 37, ha aconseguit el primer premi amb la seva tapa de briox de cansalada viada Ral d’Avinyo amb puré de mongeta del ganxet i hoisin, allioli d’all negre i ceba marinada amb llima.

La plata se l’ha emportat el restaurant l’Alegria del Teatre, ubicat al carrer Gaudí 15, amb la tapa “Rock&Roll”, un tàrtar de tonyina marinat amb maionesa de llima, alvocat, ceba tendra i cirerol dins d’un panet de mantega fet a la planxa. La tercera posició l’ha aconseguit el Syrah Gastropub, ubicat al Camí Fondo 25-27, gràcies a la seva tapa de filet de poc ibèric amb ceba caramel·litzada, puré de patata i salsa ponzu.

El president del Gremi d’Hostaleria de Terrassa, Xavi Gomez, ha definit la ruta d’enguany com “tot un èxit”. S’hi han sumat 28 participants, que han aconseguit vendre més de 10.000 tapes. A l’acte han assistit el regidor de Turisme, Pep Forn, i el regidor de Comerç i Mercats, Xavier Cardona, que han agraït al gremi i als hostalers la seva implicació en aquesta iniciativa, i han avançat que es proposaran nous projectes gastronòmics durant aquest any.

To Top